VERHUISLIFT

Verhuisservice Nederland verhuurt verhuisliften voor elke klus. Neem contact met ons op, dan bespreken we uw situatie en geven advies over de meest geschikte oplossing. Een verhuislift huurt u per uur inclusief bediening en materialen, zoals spanbanden en verhuisdekens. Zo brengt onze ervaren verhuizer snel en schadevrij uw verhuisdozen, grote meubelstukken of zware objecten omhoog of omlaag.

Verhuisliften zijn een uitkomst in veel situaties. Het maakt verhuizen een stuk makkelijker, veiliger en sneller. Geen gesjouw met verhuisdozen of zware objecten op die stijle trap. En je verliest geen tijd met het demonteren van meubels die gewoon door het raam kunnen. Maar soms is het ook de enige oplossing om meubels of materialen een pand in of uit te krijgen. Verhuisservice Nederland beschikt over verschillende soorten liften. Dus wat uw situatie ook is, wij geven altijd een advies en oplossing op maat

Verhuislift huren met spoed?
Staat uw bankstel of wasmachine op de stoep, maar krijgt u die met geen mogelijkheid de trap op? Neem contact met ons op. U zult verbaasd zijn, hoe snel wij u met onze lift kunnen helpen.