EXTRA DIENSTEN

Verhuisservice Nederland biedt een aantal aanvullende diensten voor een zorgeloze verhuizing.

INPAKSERVICE
Ga voor extra gemak en laat uw spullen kort voor uw verhuizing door ons inpakken. We kunnen alles, maar ook een deel voor u inpakken. Terwijl u bijvoorbeeld het eenvoudige inpakwerk doet, pakken onze ervaren verhuizers glaswerk, servies en andere kwetsbare spullen voor u in. Op die manier komt alles schadevrij weer uit de verhuisdozen.

In overleg wordt op de nieuwe locatie alles weer uitgepakt en op de juiste plek gezet. Voor de spullen die u zelf inpakt, leveren we de verhuisdozen bij u thuis.

MONTAGESERVICE
Tijdens het verhuizen zijn er altijd spullen die in elkaar gezet of uit elkaar gehaald moeten worden. Verhuisservice Nederland biedt daarom een handige montageservice. Onze verhuizers hebben ruime ervaring met de montage en demontage van meubels, het ophangen van planken, het aansluiten van verlichting of de vaatwasser.

OPLEVERSERVICE
Na uw verhuizing moet u uw oude woning vaak schoon opleveren. Een extra klus waar u tijdens u verhuizing niet op zit te wachten. Laat het aan Verhuisservice Nederland over en trek met een gerust hart de deur van uw oude woning achter u dicht.

Onze verhuizers verzorgen de eindschoonmaak, ontruimen de woning, plamuren gaatjes, verwijderen vloerbedekking en voeren oude meubels en restafval af. Zo wordt u oude woning snel en zorgeloos in schone en goede staat opgeleverd.

INBOEDELOPSLAG
Kunt u nog niet alle uw spullen plaatsen? Sla ze dan tijdelijk op in onze beveiligde loodsen. U huurt per maand precies het aantal kuubs dat u nodig heeft. Heeft u uw spullen weer nodig dan kunt u ze zelf ophalen of we leveren ze op afspraak bij u thuis.

Heeft u een vraag of een andere klus in gedachten? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.