Piano verhuizen
Verhuisservice Nederland Piano verhuizingen, u wilt uw Piano verhuizen of heeft een piano gekocht/ verkocht. Wij vervoeren piano`s voor klanten naar elke gewenste bestemming.

Pianotransport is voor veel mensen erg lastig maar voor onze verhuizers een fluitje van een cent met de juiste kennis en materialen. Verhuisservice Nederland vervoert uw piano probleemloos van A naar B.
Piano vervoer hoe werkt dat?
Onze verhuizers liften de piano op zodat er een piano ‘hondje’ (transportwagentje) onder de piano geplaatst kan worden. Hierdoor rijden de verhuizers uw piano zeer eenvoudig naar buiten in de verhuiswagen. Wij maken gebruik van een liftklep om uw Piano veilig in te laden.

Op de plaats van bestemming (het nieuwe adres) laden we de piano weer uit de verhuiswagen en rijden deze netjes op de door u gewenste plek. Zo is uw piano makkelijk snel en betrouwbaar verhuisd. Bent u geïnteresseerd in onze piano vervoerservice? Neem even contact op met Verhuisservice Nederland

Piano vervoeren over de trap?
Een piano verhuizen over de trap is veel te zwaar te moeilijk en vooral gevaarlijk, hierdoor is het vervoeren van een piano over de trap dan ook verboden bij de ARBO wet.

In plaats van het vervoeren van een piano over de trap maken we gebruik van een verhuislift, de verhuislift brengt de piano tot de gewenste verdieping, waar we met een aantal verhuizers de piano bijvoorbeeld door een raam of over het balkon naar binnen of naar buiten kunnen tillen.

Een verhuislift maakt het tillen van een piano over de trap overbodig. Moet de piano naar een nog hogere verdieping dan we met de verhuislift aan kunnen? Dan moet je al snel denken aan een hijskraan om de piano te hijsen naar de bestemde etage.
Kortom er zijn zeer verschillende variaties en mogelijkheden voor het verhuizen en transporteren van uw piano, bel mail of WhatsApp even met Verhuisservice Nederland om uw Piano verhuizing door te spreken en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Tips voor verhuizen Piano
Het verhuizen van een piano kan natuurlijk ook zelf gedaan worden, hier komen wel een paar dingen bij kijken waar je op moet letten. Hieronder geven we enkele tips.
Gebruik dekens of handdoeken om uw vloer te beschermen, plaats de piano op de dekens en trek met het deken de piano over de vloer.

Gebruik een transportkarretje (hondje) om de piano op te plaatsen en deze zo op wielen over de drempels naar buiten te rijden. Het tillen wordt hierdoor beperkt waardoor schade ook wordt beperkt.

Pas de piano niet door de deur? Dan kan je de piano eerst voorzichtig op de zijkant plaatsen, zo is deze een stuk smaller en rijd je zo door de deur.
Met de juiste materialen en kennis is het verhuizen van een piano voor onze verhuizers zo gepiept. Wij vervoeren uw piano graag voor u. Neem vrijblijvend contact op met Verhuisservice Nederland Piano vervoer.