Kunstvervoer Verhuisservice Nederland

Kunsttransport verzorgd door Verhuisservice Nederland, het vervoeren van kunstvoorwerpen muziekinstrumenten of piano`s, vraagt een speciale verzorge aanpak, de juiste materialen en volledige toewijding door onze professionele verhuizers. Uw kunstobjecten vervoeren gaat verder dan het zomaar transporteren. Elk kunstobject is uniek en vraagt om uiterste zorg aandacht en een goede procedure.

 

Kennis en ervaring van kunst en Waardetransport

Verhuisservice Nederland heeft ruim 35 jaar ervaring en beschikt over medewerkers die getraind zijn in het uitvoeren van waardevolle en kunsttransporten. Het zijn ervaren verhuizers die door de jarenlange ervaring goed kunnen inschatten welke behandeling en manier van transporteren de juiste is. In nauw overleg en samenwerking met u, de opdrachtgever, maken de verhuizers van Verhuisservice Nederland een plan van aanpak voor een optimaal tranport van uw kunstvoorwerpen en waarde voorwerpen.

 

Verpakking en vervoer

Onze verhuismedewerkers zijn dagelijks actief en hierdoor uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden en de kwaliteiten van verpakkingen en de juiste materialen. We beschikken over verpakkingsmaterialen en verhuisartikelen om uw waardevolle producten eenvoudig en professioneel te vervoeren van A naar B..

Kunsttransport door Verhuisservice Nederland

  • Professionele getrainde ervaren verhuizers

  • Jarenlange ervaring met waardevolle transporten

  • Wij geven om uw kunstvoorwerpen

  • We werken nauw met u samen, uw wensen tellen voor ons.

Aanvragen kunsttransport offerte

Vraag een vrijblijvende kunsttransportofferte aan bij Verhuisservice Nederland en kies de juiste partner voor het vervoeren van uw dierbare voorwerpen. Neem vrijblijvend contact met ons via onderstaand formulier of bel on direct op : 0492 – 590 549 of 06 444 222 29 Wij helpen u graag met uw Waarde transport.